diumenge, 2 de març del 2008

Acció sorteig dels pisos en desús





El diumenge 2 de març en un ambient de protesta festiva, l'Assemblea de Sant Quirze del Vallés va realitzar una acció de denúncia per l’existència de pisos buits a l’edifici de protecció oficial de l’Av. Arraona número 29-31.


MANIFEST

És indignant que l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès hagi permès que pisos de protecció oficial, que van ser sortejats l’any 2004, hagin restat en desús durant tant de temps, tot i existir una àmplia demanda i haver rebut numeroses reclamacions, totes elles desateses.

Durant tots aquests anys s’ha evidenciat la falta d’assumpcions de responsabilitats per part de l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la seva incapacitat de garantir una bona gestió per part d’ADIGSA (Gestora dels habitatges de protecció de la Generalitat de Catalunya).

Una vegada més, l’Ajuntament ha mantingut al marge a la població en no explicar la situació entorn a aquest fet, impossibilitant així la reacció dels ciutadans/es. Entenem que la informació, la transparència i la participació són indispensables en tot procés públic, i per tant, és una prioritat en temes d’habitatge.

Per tot això,

Denunciem:

-L’existència de pisos buits a l’edifici de protecció oficial de l’Av.Arraona número 29-31 (1r6a,2n4a, 2n5a, 3r3a, 3r6a, 3er8a)
-La mala gestió per part d¡ADIGSA i de l’Ajuntament
-La falta de transparència respecte a la situació dels pisos de protecció oficial.

Exigim:

- La reassignació d’aquests pisos en desús.
-Que es prenguin les mesures adequades per a que no es torni a reproduïr aquesta situació.
-Que s'engegui un procés transparent i participatiu entorn als temes d’habitatge, que garanteixi la informació actualitzada referent a l’habitatge social.